Unifi upgrade 2.4.6 to 3.2.10: maps not working

July 8, 2015

So after the migration itself worked and I’ve updated the access points I looked into the problem that my maps did not work anymore. Every map showed only white and I was not able to add new maps. After long googling I found part of the answer here.  My solution is a bit different and works on the fly:

  1. Unifi management needs to be running
  2. check where your mongod is running … on my system its ports 27117
    # netstat -pnl | grep mongod
    tcp 0 0 127.0.0.1:27117 0.0.0.0:* LISTEN 16760/bin/mongod
  3. login with /usr/bin/mongo --port 27117
  4. and type following
  5. use ace followed by db.map.chunks.dropIndex("files_id_1_n_1")
  6. choose a new map in the drop down box and it should work again

the full communication looks like this:

# /usr/bin/mongo --port 27117
MongoDB shell version: 2.6.10
connecting to: 127.0.0.1:27117/test
> use ace
switched to db ace
> db.map.chunks.dropIndex("files_id_1_n_1")
{ "nIndexesWas" : 2, "ok" : 1 }
>
bye

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] into the mongodb, which I’m already familiar with as I needed it for the last fix described here. So the part of changing the email was quite simple .. I just did […]

    Pingback by Looking for a way to change an email address and found clear text admin password | Robert Penz Blog — July 9, 2015 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. 69 queries. 0.090 seconds.